Totali i testuar: 5 434 756

IQ mesatare sipas vendit

IQ mesatare sipas vendit
 • IQ in Kinë Kinë 107.1
 • IQ in Tajvan Tajvan 106.94
 • IQ in Korea Korea 106.91
 • IQ in Hong Kong Hong Kong 106.88
 • IQ in Singapore Singapore 106.74
 • IQ in Japoni Japoni 105.81
 • IQ in Switzerland Switzerland 105.63
 • IQ in Itali Itali 105.37
 • IQ in Hungari Hungari 105.34
 • IQ in Luksemburg Luksemburg 105.15
 • IQ in Portugali Portugali 104.99
 • IQ in Holandë Holandë 104.91
 • IQ in Izrael Izrael 104.46
 • IQ in Irani Irani 104.08
 • IQ in Slloveni Slloveni 104.01
 • IQ in Austri Austri 103.78
 • IQ in Belgjikë Belgjikë 103.75
 • IQ in Islandë Islandë 103.64
 • IQ in Kroaci Kroaci 103.5
 • IQ in Gjermani Gjermani 103.44
 • IQ in XX XX 103.41
 • IQ in Malajzi Malajzi 103.21
 • IQ in Mongoli Mongoli 103.12
 • IQ in Greqi Greqi 103.08
 • IQ in Finlandë Finlandë 102.93
 • IQ in Brazil Brazil 102.88
 • IQ in Sllovaki Sllovaki 102.83
 • IQ in Viet nam Viet nam 102.77
 • IQ in Brunei Darussalam Brunei Darussalam 102.75
 • IQ in Serbi Serbi 102.66
 • IQ in Suedi Suedi 102.45
 • IQ in Letoni Letoni 102.35
 • IQ in Mali i Zi Mali i Zi 102.34
 • IQ in Indonezi Indonezi 102.19
 • IQ in Sri Lanka Sri Lanka 102.11
 • IQ in Estoni Estoni 102.05
 • IQ in Bulgari Bulgari 101.88
 • IQ in Kanadë Kanadë 101.85
 • IQ in Danimarkë Danimarkë 101.82
 • IQ in Peru Peru 101.79
 • IQ in Maltë Maltë 101.68
 • IQ in Australi Australi 101.54
 • IQ in Qipro Qipro 101.53
 • IQ in Irlandë Irlandë 101.51
 • IQ in Zelanda E Re Zelanda E Re 101.51
 • IQ in Zambie Zambie 101.49
 • IQ in Çekia Çekia 101.47
 • IQ in Republika Arabe siriane Republika Arabe siriane 101.42
 • IQ in Norvegji Norvegji 101.37
 • IQ in Mauritius Mauritius 101.35
 • IQ in Indian Indian 101.27
 • IQ in Tajlandë Tajlandë 101.25
 • IQ in Spanjë Spanjë 101.15
 • IQ in Lituani Lituani 101.07
 • IQ in Libi Libi 100.99
 • IQ in Jordan Jordan 100.94
 • IQ in Etiopi Etiopi 100.89
 • IQ in Tanzani Tanzani 100.88
 • IQ in Kazakistan Kazakistan 100.81
 • IQ in Bosnja dhe Hercegovina Bosnja dhe Hercegovina 100.75

START TESTING IQ

Njerëzit bëjnë një test IQ në faqen tonë çdo ditë. Me kalimin e viteve të ekzistencës së faqes sonë, më shumë se 5 milion njerëz tashmë kanë kaluar provën tonë në të gjithë botën. Prandaj, ne ishim në gjendje të mbledhim një bazë të dhënash të madhe të rezultateve. Një nga pyetjet me interes është niveli mesatar i IQ i njerëzve në një vend të caktuar. Ne vendosëm ta plotësojmë këtë kërkesë dhe kemi bërë një vlerësim të vendeve sipas nivelit të IQ. Vlerësimi azhurnohet vazhdimisht në kohë reale. Të gjithë ata që marrin provën ndikojnë në rezultatin mesatar të IQ të vendit ku ndodhet.