Total Diuji: 6 930 717

IQ Test

  • Udakara 20 menit
  • 40 pitakon
  • 6 930 717
  • 4.67

Sugeng rawuh ing platform tes IQ!

Tes kita kalebu 40 pitakonan sing bakal netepake pamikiran logis, pangenalan pola, lan katrampilan ngrampungake masalah. Ngidini kira-kira 20 menit kanggo ngrampungake tes. Kanggo asil sing paling akurat, ngindhari gangguan. Sawise kabeh, iki babagan sinau intelijen sampeyan!

Sawise rampung tes, sampeyan bisa tuku laporan rinci babagan asil. Dadi, siyap nyilem lan temokake apa sing nggawe pikiran sampeyan.

Muga-muga sampeyan sukses ing tes IQ!

Kanthi ngakses situs iki, sampeyan setuju bakal tundhuk karo syarat-syarat iki: Katentuan Pangginaan supados langkung

Miwiti tes IQ

Rata-rata IQ miturut negara

Rata-rata IQ miturut negara
  • IQ in Korea Korea 107.31
  • IQ in China China 105.99
  • IQ in Taiwan, Provinsi China Taiwan, Provinsi China 105.46
  • IQ in Hong Kong Hong Kong 105.34
  • IQ in Japan Japan 105.04
  • IQ in Singapore Singapore 104.58
  • IQ in Swiss Swiss 104.51
  • IQ in Luxembourg Luxembourg 103.78
  • IQ in Hungary Hungary 103.67
  • IQ in Portugal Portugal 103.51
  • IQ in Italia Italia 103.27
  • IQ in Walanda Walanda 102.87
  • IQ in Austria Austria 102.6
  • IQ in Israel Israel 102.58
  • IQ in Belgium Belgium 102.52
  • IQ in Jerman Jerman 102.45
  • IQ in Slovenia Slovenia 102.26
  • IQ in Kroasia Kroasia 102.22
  • IQ in Islandia Islandia 102.07
  • IQ in Slowakia Slowakia 101.89
  • IQ in Finland Finland 101.88
Nuduhake liyane

Dening umur

Dening jender

<1899.12
19-25103.74
26-35103.97
36-50103.98
50+99.56

Tes IQ (Intelligence Quotient) yaiku tes kang digunakake kanggo nemtokake kabisan kognitif manungsa, uga kanggo mbiji tingkat lan potensi intelektuale manungsa. Nyatane, tes IQ bisa mbantu ngenali subnormalitas mental lan potensial intelektual.

Babagan platform kita

Tes IQ online

Tes IQ online, kasedhiya ing https://iq-global-test.com/, minangka penilaian inovatif lan komprehensif sing dirancang kanggo ngukur macem-macem aspek intelijen manungsa. Tes kasebut dikembangake kanthi cara sing, nalika rampung, asil diasilake nggunakake metode distribusi normal kanthi rata-rata IQ padha karo 100 lan standar deviasi σ = 15. Mulane, 2/3 saka kabeh asil (yaiku udakara 68%) saka 85 nganti 115.

Jumlah Pitakonan lan Duration

Tes kasebut dumadi saka 40 soal. Sampeyan duwe 20 menit kanggo ngrampungake tes. Rata-rata, sampeyan butuh 15 detik kanggo ngrampungake pitakonan sing gampang, 35 detik kanggo ngrampungake pitakonan sing medium, lan siji menit kanggo njawab pitakonan sing paling angel. Format iki ngidini kanggo evaluasi efektif lan fokus saka kabisan intelektual wong.

Jinis pitakonan

Ana telung kategori pitakonan utama sing biasane ditemokake ing tes IQ: pamikiran logis, pola spotting, lan pemecahan masalah.

Pitakonan pamikiran logis ngajak wong kasebut mikir kanthi teliti lan ngatasi masalah sing rumit. Pitakonan pola nemtokake katrampilan nggambar sambungan, nyerna informasi, lan mikirake konsep abstrak. Pitakonan kanggo ngrampungake masalah kudu ngerteni pendekatan sing paling apik lan ngetrapake kanggo entuk solusi.

Tujuan tes IQ

Tujuan utama saka tes IQ yaiku kanggo ngumpulake informasi sabisa babagan kecerdasan individu. Asil kasebut menehi wawasan babagan potensial lan ngidini dheweke nggawe pilihan sing apik babagan pendidikan, pertumbuhan karir, lan kesempatan pangembangan pribadi.

Tips carane njupuk tes IQ

Lingkungan testing nyaman

Nggawe lingkungan testing sing tenang lan nyaman iku penting banget kanggo asil optimal nalika njupuk tes IQ online. Iki bakal ngidini pangguna fokus ing penilaian lan nyuda pengaruh gangguan eksternal.

Fokus lan ngindhari gangguan

Njaga fokus sajrone tes penting banget kanggo penilaian kognitif sing akurat. Pangguna kudu ngindhari gangguan kayata piranti seluler lan swara latar mburi supaya bisa konsentrasi ing tugas sing ditindakake.

Sastranegara manajemen wektu

Amarga tes IQ online winates wektu, penting kanggo ngatur wektu kanthi efektif. Pangguna kudu nyedhiakke wektu kanthi wicaksana, prioritizing pitakonan sing bisa dijawab kanthi yakin lan bali menyang pitakonan sing luwih angel mengko yen ana wektu.

Sepira akurat tes kita

Tes iq akurat

Tes kita dikembangake dening ahli psikologi ahli kanggo entuk distribusi normal tingkat IQ ing antarane kabeh pangguna situs web kita. Loro-lorone tes lan fungsi platform kita dirancang kanthi cara supaya asile terus disetel. Akibaté, kita nawakake penilaian tingkat IQ sing paling akurat.

Apa kita ngisi ragad?

Tes IQ nyedhiyakake nilai komparatif, dudu nilai sing tetep. Skor IQ sampeyan dievaluasi ing hubungane karo populasi global ing klompok umur sampeyan. Kanggo njamin tingkat akurasi sing paling dhuwur, kita nganalisa mayuta-yuta asil saben wulan. Kita ngumpulake data saka macem-macem pamirsa ing internet kanggo entuk asil sing ora bias. Nyimpen lan ngolah data sing akeh banget bisa larang regane, mula kita kudu ngisi ragad kanggo tes kasebut kanggo njaga proyek kita. Minangka ijol-ijolan, sampeyan bakal entuk asil sing paling akurat, sing bakal disimpen ing platform sajrone ana layanan.

4.67 / 5 (5420 reviews)