Totali i testuar: 7 040 892

Rreth nesh

IGT (IQ Global Test) është platforma më e saktë në internet për të vlerësuar inteligjencën njerëzore. Ne përdorim një test unik të kombinuar me algoritmin tonë të pronarit për të llogaritur rezultatet dhe kjo na lejon të ju ofrojmë vlerësimin më të paanshëm. Ne konsiderojmë më shumë se 15 parametra të ndryshëm për të vërtetuar çdo rezultat, duke filluar nga koha e përfundimit të testimit dhe duke përfunduar duke krahasuar secilën nga përgjigjet tuaja për miliona të tjerë.

Disa informacione për arritjet tona:

  • Testet e bëra> 1,500,000
  • Përdoruesit e testuar në> 140 vende.
  • > 50 agjencitë e HR në të gjithë botën përdorin platformën tonë për të kryer procedurat e tyre të rekrutimit.

Kush është shërbimi i krijuar?

Shërbimi ynë është i mirë për ata që janë të etur për të kryer një vetë-analizë, për kompanitë që punësojnë shumë staf dhe agjencitë e HR.

A është një shërbim testimi i paguar? Pse?

Ne do të ngarkojmë për shërbimet tona të testimit. Kostoja përfundimtare varet nga rajoni juaj, por nuk do të kalojë 20 dollarë për rezultat, të gjitha tarifat e përfshira.

Pse?

Ne kemi kuptuar se kjo është mënyra më e mirë për të përjashtuar testimin për argëtim. Përdoruesit që paguan për testin marrin seriozisht procesin e testimit në 97.5% të rasteve. Kjo qasje na lejon të qëndrojmë shërbimin më të saktë të testimit në internet në botë!
Është e vetmja mënyrë për të shmangur blloqet e reklamave duke tërhequr vëmendjen gjatë procesit të testimit, për të përmirësuar rregullisht produktin tonë dhe për të marrë me qira specialistët më të mirë për ekipin IGT.