Total Diuji: 3 108 913

Babagan Kita

Igt (tes global IQ) minangka platform online sing paling akurat kanggo ngevaluasi kepinteran manungsa. Kita nggunakake tes unik sing digabung karo algoritma properti kanggo ngetung asil, lan sing ngidini kita nyedhiyakake penilaian sing paling ora disenengi. Kita nganggep luwih saka 15 paramèter beda kanggo ngesyahke asil, diwiwiti saka wektu rampung lan ngrampungake kanthi mbandhingake saben jawaban sampeyan kanggo mayuta-yuta wong liya.

Sawetara informasi babagan prestasi kita:

  • Tes rampung> 1,500.000
  • Pangguna Diuji ing> 140 negara.
  • > 50 HR Agen HR ing saindenging jagad nggunakake platform kita kanggo nindakake prosedur rekrutmen.

Sapa sing digawe layanan?

Layanan kita apik kanggo wong sing semangat kanggo nindakake analisis dhiri, kanggo perusahaan nggunakake akeh staf, lan agensi HR.

Apa layanan uji coba mbayar? Napa?

Kita bakal ngisi layanan tes kita. Biaya pungkasan gumantung ing wilayah sampeyan, nanging ora bakal ngluwihi $ 20 saben asil, kabeh biaya kalebu.

Napa?

Kita wis nemokake manawa iki cara paling apik kanggo ngilangi tes kanggo nyenengake. Pangguna sing mbayar kanggo tes njupuk proses uji coba kanthi serius ing 97.5% kasus. Pendhapat iki ngidini kita tetep layanan uji coba online paling akurat ing saindenging jagad!
Iki minangka cara kanggo ngindhari pamblokiran iklan sing ngganggu perhatian sajrone proses uji coba, nambah produk kanthi rutin, lan nyewa spesialisasi sing paling apik kanggo tim IgT.