Вкупно тестиран: 7 423 041

За нас

Добредојдовте на "IQ Global Test"

Ние сме тим на психолози, научници и ентузијасти, секој соединува уникатен поглед и експертиза во изучувањето на човечкиот интелект. Во рок од пет години, ние им служевме на илјадници луѓе, настојувајќи да обезбедиме најкомплетно разбирање на нивните когнитивни способности. Вдругите од желба да напреднеме во образованието и разбирањето на интелигенцијата во дигиталната ера, ја создадовме оваа платформа за да им овозможиме на сите да ги оценуваат своите ментални способности во практична и кориснички пријателска онлајн средина. Нашите напори се насочени кон поврзување на научните истражувања со практична примена, правејќи ги нашите тестови и анализи достапни за сите.

Нашата цел

Со цел да се здлабоко сфати интелигенцијата на човековата раса, нашиот цел е да го овозможиме секого да научи повеќе за неговата интелигенција, потенцијал и области за раст. Веруваме дека разбирањето на сопствениот IQ може да биде клуч до личниот и професионален успех.

Зошто да не изберете нас?

  • Научен пристап. Ние користиме напредни методологии како Потврдителна Факторска Анализа (CFA) и Моделирање на Структурни Едначини (SEM) за да гарантираме најголема точност во проценката на IQ.
  • Образовни Партнерства. Соработуваме со училишта и високообразовни институции за да останеме на преден фронт во истражувањето и образованието.
  • Бизнис Решенија. Активно соработуваме со компании за управување со човечки ресурси од целиот свет, помагајќи им во одбирањето на најсоодветни кандидати на основа на нивните интелектуални способности.
  • Достапна Аналитика. Нашата тим обезбедува достапна аналитика за IQ за секого и исто така нуди прилагодено истражување за корелацијата помеѓу IQ и различни фактори.

Приватност и Доверителност

Ние го почитуваме вашиот приватност највисоко. Сите ваши податоци и резултати од тестовите се обработуваат со најголема одговорност и никогаш не се споделуваат со трети лица.

Постигнувања

7 423 041 завршување на тестови
100+ земји Корисници тестираат во
90+ Број на Соработки

Сакате ли да се приклучите на нашиот тим?

Пратете го вашиот CV ➔