Вкупно тестиран: 7 458 183

Појдете бесплатен тест

Кликнете подолу за да го започнете тестот IQ сега

Започнете бесплатен тест за интелигенција

Најчесто поставувани прашања

Кој е тестот за интелигенција на примерокот?

Нашиот бесплатен тест за интелигенција на примероци е проценка што дава преглед на видовите прашања што може да ги најдете на тестот за интелигенција со целосна должина. Тој е дизајниран да ги тестира вашите когнитивни способности и не е наменет да обезбеди целосен, официјален резултат за интелигенција.

Дали треба да создадам сметка за да го полагам тестот?

Не, нема потреба да се создаде сметка за да го полагаме нашиот бесплатен тест за интелигенција на примерокот. Тој е достапен за секого.

Колку трае тестот?

Тестот за IQ на примерокот обично трае 5-10 минути за да се заврши, но нема строг временски рок.

Дали ќе ги добијам моите резултати веднаш?

Да, откако ќе го завршите тестот, вашите резултати се пресметуваат веднаш и ви се презентираат.

Колку е точен тестот за IQ на примерокот?

Тестот за примерок е поедноставена верзија на вистински тест за интелигенција, така што може да ви даде општа идеја за тоа како може да се извршите на тест со целосна должина. Како и да е, не треба да се користи како замена за официјален тест за интелигенција, бидејќи не дава дефинитивен резултат на интелигенција.

Дали е достапна целосна верзија на IQ -тестот?

Да, ако сакате да полагате сеопфатен тест за интелигенција, ние нудиме целосна верзија што може да се купи од нашата веб -страница. За повеќе информации, посетете ја нашата главна страница на веб -страницата:iq-global-test.com