Вкупно тестиран: 7 458 207

КОНТАКТИ

Ако имате било какви прашања за нас, ве молиме прашајте преку контакт формата или е-пошта. Обично одговараме во рок од 24 часа, но понекогаш може да потрае до 3 работни дена.

IQ Global Test
Eikstraat 59, 9041 Gent, Белгија
Формулар за контакт
За новинари и истражувачи press@iq-global-test.com