Вкупно тестиран: 7 343 429

Партнерство со компании

Добредојдовте на IQ Global Test. Ние тестираме индивидуи веќе години за IQ онлајн. Сега сакаме да обезбедиме добра услуга за тестирање на вработените и потенцијалните апликанти во компаниите. Нашата цел е секој човек во секој агол да ги разбере своите интелектуални способности.

Создајте ја вашата прва нарачка во пет минути ➤
Партнерство со компании

Нашите Предности

Индивидуално брендирање

Подобрете ја корпоративната идентификација на вашата компанија со нашите опции за прилагодлива тест страница. Ние ви дозволуваме на вашата тест страница да го одразува имиџот на вашата компанија, обезбедувајќи последователно и професионално искуство за вашите корисници. Напомена: Интерфејсот е достапен само на англиски јазик.

Нашите Предности
Нашите Предности

Предплатени Тестирачки Пакети

Нудиме флексибилни предплатени пакети за големи куповини на нашите IQ тестови, обезбедувајќи економично решение за компаниите. Овие пакети не се временски ограничени, што значи дека можете да ги изведувате тестовите според вашата удобност и потреби.

Кориснички пријатна контролна табла

Нудиме практичен и лесен за употреба контролен панел за следење на напредокот и перформансите на вашите корисници. Оваа функција овозможува безнапорно управување и анализа на резултатите, што ви помага да ги идентификувате областите на сила и подобрување.

Нашите Предности
Нашите Предности

API Интеграција

Нашата платформа поддржува API интеграција, овозможувајќи безпроблемна конекција помеѓу вашата постоечка дигитална инфраструктура и нашите услуги. Ова ви овозможува да ги извршувате IQ тестови директно од вашите системи, обезбедувајќи унифицирано и последователно корисничко искуство.

Започнете да соработувате со нас денес, за да го имплементирате разбирањето и развојот на когнитивните способности на вашите вработени, корисници и потенцијални вработени. На iq-global-test.com ние сме подготвени да обезбедиме надежни, достапни и професионални услуги за тестирање на IQ што ги задоволуваат уникатните потреби на вашата компанија. За повеќе информации, контактирајте со нашиот поддржувачки тим. Ние одговараме во рок од 3 работни дена. Нашата основна јазик на комуникација е англискиот.