Најдобрите корисници според IQ

Топ 20 корисници во последните 7 дена
# Земја Корисници ИК
#1 つのだこうじ 153
#2 sanoniyu 148
#3 Ale 140
#4 けんたろう 138
#5 박지완 138
#6 李湘 137
#7 Mookie 134
#8 A 134
#9 さやか 132
#10 Joe 132
#11 Daigon 130
#12 stonewall 130
#13 唐映 129
#14 Eirik Kvalheim 129
#15 いでまり 129
#16 なら 129
#17 マイカ 129
#18 Ida 126
#19 Kristina 126
#20 rui 124
Јануари
Февруари
март
Април
Мај
Јуни
Јули
Август
Септември
Октомври
Ноември
Декември